Gorio

Opened in 1984 as a branch of the main Aragawa restaurant in Tamura-cho, Shimbashi, Tokyo. From the beginning, Gorio has maintained the Aragawa tradition of charcoal-broiled Tajima beef from Sanda and a single whole salmon the restaurant smokes them fresh each week, but has also put its own distinct stamp on this food so rich in the bounties of nature. In a quiet and romantic corner set apart from the bustle of the great metropolis, its intimate eighteen-seat space remains unchanged since its founding, preserving a dignified yet comfortable atmosphere we hope you will take your time to enjoy.

Where the Name "Gorio" comes from

It is the Japanese translation of the title of a novel by the famous French writer Honore de Balzac, Le Pere Goriot.

A Love of Beefsteak

Purebred Tajima cattle are raised for more than twenty-eight months in the Sanda region of Hyogo Prefecture, where only animals who meet specific criteria are selected for designation as Sanda beef. From among these prize cattle, we carefully select the very highest grade to serve at Gorio.
Sirloin is cut to a thickness of two to three centimeters, and tenderloin to five to six centimeters. The meat is flavored only with salt and pepper, and broiled on metal skewers in a special oven fired with binchotan hardwood charcoal from Wakayama Prefecture. Thanks to the skills and sense of our veteran chefs who distinguish ten separate stages of the broiling process, you will enjoy fine beefsteak as it is mean to be, with the fullest and most complex flavor imaginable.
Gorio also serves unusual cuts (H-bone, rump) prepared as steak, something which the main Aragawa restaurant does not offer.(Special advance order required)

Menu

Sanda Beefsteak
Sirloin/Tenderloin/H-bone/Rump

A La Carte
Smoked Salmon/Shrimp Cocktail/Appetizer

* Our menu changes seasonally, so please check it when you make your reservations.

Course

*Our monthly course specials. Please confirm when you make your reservations.

Information

Address: 8-18-3 Ginza, Chuo-ku, Tokyo
TEL: +81-3-3543-7214  FAX: +81-3-3543-7212
Seats: 18seats/No smoking
Hours: 12:00noon~ 11:00p.m.
Closed: 2nd Sundays and, New Year
http://www.gorio.jp
We are currently not accepting reservations online.

お知らせ

【哥利歐 秋の美味饗宴】
築地STEAK哥利歐では、美食の秋を彩る「秋の美味饗宴」を開催することとなりました。収穫の季節を迎えた旬食材と哥利歐特選但馬牛炭焼きステーキをご一緒に堪能して頂く、特別コースをご用意いたします。ぜひ、この機会にご賞味いただければ幸いに存じます。
期間:平成29年9月30日(土)~10月29日(日)
コースメニューの内容はこちら

【特別晩餐会のお知らせ】
築地STEAK哥利歐は11月1日をもちまして、創業33周年を迎えることとなりました。これもひとえに当店を愛して頂くお客様のご支援の賜物だと、深く感謝いたしております。この度は日頃のご愛顧にお応えすべく、旬の逸品を随所に盛り込んだ特別メニューをご用意いたしました。ぜひこの機会にお愉しみ頂ければ幸いです。
開催日:平成29年11月3日(金)、4日(土)、25日(土)、26日(日)
※11月3日(金)、25日(土)は満席となりました。
ご飲食代:お一人様 30,000円(税・サービス料別)
コースメニューの内容はこちら

【12月フェアのご案内】
築地STEAK哥利歐では、X'mas期間限定の特別コースをご用意致しました。ロゼシャンパーニュで始まり、冬の味覚と炭焼サーロインステーキを併せてご堪能頂けます。X'masだけのスペシャルコースを、大切な方との特別なひとときにぜひご利用ください。
開催期間:平成29年12月21日(木)~25日(月)
ご飲食代:
お一人様 X'masランチコース 20,000円(税・サービス料込)
お一人様 X'masディナーコース 38,000円(税・サービス料込)
各コースメニューの内容はこちら

【特別ご贈答品のご案内】
・哥利歐の特選但馬牛をご自宅でお楽しみいただけるよう、「塩焼き用」「すき焼き、しゃぶしゃぶ用」でご用意いたしました。
お中元他、お熨斗の対応もいたしております。(全国配送可能) 詳細はこちら
・哥利歐の特選但馬牛ステーキと自家高温燻製サーモンはお持ち帰り対応可能です。またディナー招待チケットのご用意もございます。ぜひご利用ください。詳細はこちら
・各商品のお申込み書はこちら

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アフタヌーンランチコース 麤皮

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